28 Şubat 2011 Pazartesi

Sevdigin Kızı Nasıl Etkilersin Serisi 7

Başarılı Erkeklerin Ortak Özellikleri
Kızlarla başarılı olma yolundaki her erkeğin mutlaka bilmesi gereken bir şey de, kızlarla ilişkilerinde hemen her zaman başarılı olan erkeklerin ortak özellikleridir.
Bu özelliklerin hangilerine sahip olduğunu ve hangi özelliklerini geliştirmen gerektiğini gördüğünde, adım adım her şeyi başarabileceğini de fark etmeye başlayacaksın. Hiçbir şey bir anda olmak zorunda değil, ama her gün bir adım daha ileriye gitmeliyiz.
Bu özelliklerin listesi “Çarpıcı Etki”de kısa bir şekilde toparlanmış olduğu için, kitaptan bu bölümü olduğu gibi aktaracağım:
“Yapılan bir çalışmada, kızlarla ilişkilerinde hemen her zaman başarılı olan erkeklerin ortak özellikleri şu şekilde özetlenmiş:
- Stabil bir özgüven ve özsaygı: Dış etmenlerin ve yaşadığı olayların kendilerine saygılarını ve güvenlerini sarsmasına izin vermiyorlar.
- Bağımsızlık: Hangi durumda nasıl davranacaklarına kendileri karar veriyorlar, seçim özgürlüklerinden asla vaz geçmiyorlar.
- Duyarlılık: Çevrelerine ve çevrelerindeki insanlara karşı duyarlılar, iletişim halinde oldukları kişilere tüm dikkatlerini odaklıyorlar.
- Her an hazırlıklı olma: Her an biriyle tanışma fırsatını değerlendirmek için bakımlı ve dikkatliler, her türlü beklenmedik olaya karşı hazırlıklılar.
- Her şeye fırsat olarak bakma: Hatalarından öğreniyorlar ve rastlantıları fırsata çeviriyorlar.
- Kaybetmekten korkmama: Gereksiz tedirginliklerle kendilerini kısıtlamıyorlar, her zaman başka seçenekleri olduğunun farkındalar.
- Hayattan ve yaptığı her şeyden keyif alma: Hayatı ve kendisini gereğinden fazla ciddiye almıyorlar, her duruma eğlenceli bir gözle bakıyorlar.”
Şimdi, bir an için tüm bunlara sahip olmanın nasıl bir şey olacağını hisset… Hayatına bu gözle bir bak… Harika, değil mi? İşte hedefimiz tüm hayatı böyle yaşamak.

3 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
  2. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil