28 Şubat 2011 Pazartesi

Sen de Bu Hataları Yapıyor Musun?

KIZDAN “HAYIR” CEVABI ALIYORKEN (YA DA KIZ HAYIR DA EVET DE DEMİYORSA) ISRARA DEVAM ETMEK
Böyle bir durumda yapabileceğin en iyi şey, durumu kabullenmen, kıza baskıyı kesmen ve başka bir yöne yönlenmendir. Sokakta zorla mendil satmaya çalışan tipleri düşün. “Abi lütfen al abi lütfen lütfen lütfen” dediklerinde bu senin alma ihtimalini mi arttırıyor, yoksa sinirlerini gitgide daha mı bozuyor? Kız konusunda da mantık aynı…
Eğer kız sana “hayır”  diyorken üstüne üstüne gidersen sonuç senden bıkmaya başlaması ve daha da ileri safalarda tiksinmesi olur.
Bunun için böyle durumlarda ilk hamle olarak, durumu kabul etmeli, ona artık senin de arkadaş kalmanızı istediğini söylemeli ve başka kızlara yönelmelisin. Her ne kadar kızla bütün şanslarını bitiriyormuşun gibi görünse de aslında kızla bir araya gelmek için yapabileceğin en iyi şey budur.
BİR KIZA, DAHA HAKETMEDEN AŞIRI DEĞER VERMEK
Karşındaki kim olursa olsun, ona haketmediği hiçbir şeyi vermemelisin. Babamın bununla ilgili bir sözü vardır: “Eğer bir adamın bir bardak çaylık değeri varsa ona bir bardak çay vereceksin. Hak ettiğinden fazlasını ya da azını verirsen sonradan pişman olursun.”
Gerçekten de bu söz hayatın her alanında olduğu gibi kızlar alanında da önemlidir.
Bunu harekete geçirmek için ilk yapman gereken şey insanları sadece ve sadece karakterleri üzerinden değerlendirmendir. Bir insanı, sahip olduğu para, bilgi birikimi, boyu posu, güzelliği, masum görünüşü vs vs gibi detaylarla değerlendirdiğin sürece onun karakterinin gerçekte nasıl olduğunu kaçırma ihtimalin yüksektir, çünkü böyle bakman ona aşırı değer vermene ve onu yanlış değerlendirmene neden olur.
Bu nedenle bu önemli konunun her zaman bilincinde olmalı ve kızlarla diyaloglarında “Tamam bu kız iyi güzel hoş da, acaba karakteri nasıl? Dürüst birisi mi? Uzun vadede benim karakterime uyar mı? Böyle karakterde bir kızı yanımda ister miyim, yoksa bu kızı sırf görüntüsünden dolayı mı göklere çıkarıyorum? Kızdan hoşlanmayan biri dışarıdan bu kıza baksa acaba benim kadar toz pembe görür mü yaptığı her şeyi?” gibi sorular sormalısın.
Bir diğer sorun,
YENİ TANIŞTIĞIN KIZLA HEMEN BÜYÜK BİR BEKLENTİ İÇİNE GİRMEKTİR.
Eğer kız sırf çok güzel ya da sana bakıyor ve gülümsüyor diye onunla birlikte olman gerektiğine karar verirsen daha başlamadan ona aşırı değer yükledin diyebiliriz. Neden mi? Çünkü onu daha tanımadan onunla çıkmak istiyorsun. Bu kızla iletişimlerinde aşırı istekli görünmene neden olacak ve sonunda kızın seni ilk gördüğündeki kadar beğenmemeye başlamasıyla sonuçlanacaktır. Böyle yaptığında onu aşırı fazla istediğin için onun da seni istemesine fırsat tanımamış olursun.
Aslında kızlarla ilişkini ıslak bir sabunu elinde tutmaya benzetebiliriz. Eğer sabunu çok sıkarsan sabun elinden fırlayıp gider. Onun için sabunu tutmalısın, ama onu elinden kaçıracak kadar sıkı değil.
Evet, bugünlük bu 3 yanlıştan bahsetsek yeter, çünkü eğer harekete geçip sadece bunları düzeltsen bile kızlarla ilişkilerinde ciddi bir değişim görebilirsin.
Tekrar görüşene kadar kendine ve kızlara iyi bak.

7 yorum:

  1. üstad sana sormak istediğm çok şey var nasıl ulaşabilirim e posta felan bir yardım etseniz siteyi pek kullanamıyorum..

    YanıtlaSil
  2. biri yardım etsin dokyor levine ulaşmam lazım!!!!!

    YanıtlaSil
  3. peki eğer bunu bir kıza uyguladıysak ve ters teptiyse yani kız seni ilk tanısmanız kadar beğenmıyorsa imajımızı aynı kız üzerinde nasıl değiştirebiliriz?

    YanıtlaSil
  4. Istanbuldan mutsuz evli dul bayanlar arayin tanisalim 0539 700 17 81

    YanıtlaSil
  5. Istanbuldan mutsuz evli dul bayanlar arayin tanisalim 0539 700 17 81

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil