28 Şubat 2011 Pazartesi

Sevdigin Kızı Nasıl Erkilersin Serisi 3

Bugüne kadarki yazılarımdan umarım keyif almışsındır. Bu yazıma kadarki amacım sana email yoluyla olabildiği kadar yeni bir bakış açısı kazandırmaktı. Grubumuzdan aldığım tepkilere göre bu şu ana kadar gerçekten işe yarıyor. Eğer sen de bana mesaj atıp başarılarını ya da aklına takılan soruları sorduysan sana teşekkür ederim, bunlar gerçekten çok işime yarıyor.
Bu hafta biraz daha farklı olarak, sahaya indiğinde, yani bir kızın yanındayken nasıl olman gerektiğinden bahsetmek istiyorum. Bu kısmın çoğu kişinin zihninde en önemli noktalardan biri olduğunu söyleyebilirim. Açıkçası bana sorarsan ben bakış açının değişmesine ve kendiliğinden kızların peşinde olduğu adama dönüşmene daha çok önem veriyorum, çünkü kendim dönüşümü böyle yaşadım.
Biliyorsun, çoğu kişi kızlarla başarılı olmak için ne kadar yakışıklı olduğunun, ne kadar iyi giyindiğinin, ne kadar çok paran olduğunun, arabanın ne kadar güzel olduğunun, mesleğinin, yaşadığın yerin vs vs. en önemli faktörler olduğuna inanıyor.
Doğrusu bu düşünceyi çok iyi anlıyorum.
ÇÜNKÜ UZUN BİR SÜRE BEN DE AYNI ŞEYE İNANIYORDUM.
Hatta arkadaşlarımla konuşurduk, “Audi’n varsa şu kız senin”, “BMW’en varsa daha güzel olan şu kız senin” diye.
Ben bugün sana bundan daha farklı bir düşünce önereceğim.
Bugüne kadar ki gözlem ve araştırmalarımda gördüm ki yukarıda saydıklarımın hiçbiri bir kızın seni tutkulu bir şekilde istemesine neden olan unsurlar değil… Eğer öyle olsaydı, paralı bir adamla evlenen her kız ona sırılsıklam aşık olurdu. Ama biz etrafımıza baktığında bir adamı sevmeden sadece parası var diye evlenen, sonra da genç bıçkın sevgilisiyle bu paraları yiyen bir sürü kadın görebiliriz. Neden? Çünkü bunlar, bir kızın sana baktığında “bu çocuk iyi okumuş, zengin, iyi bir arabası var ve de yakışıklı” mantığıyla “onunla çıkarsam bana iyi hayat yaşatır” dediği şeyler.  Bunlar bir kızın sana kendini kaptırıp gitmesine, sana karşı duygularına hakim olamamasına neden olan “dürtü”lerle uzaktan yakından alakalı değil.
Bunu sana bir örnekle anlatmak istiyorum. Çoğu erkek bir kızla çıkabiliyor olmanın tek yolunun ondan ne kadar hoşlandığını ona belli etmek ya da kızı kendiyle çıkmaya ikna etmek olduğunu düşünür.
Şimdi bir düşünelim. Diyelim ki kapına bir satıcı geldi ve sana bir mutfak robotu satmak istiyor. Sen diyorsun ki “Yok teşekkür ederim. Mutfak robotuna ihtiyacım yok.” Tabii ki o anda satıcı seni ikna etmek için çabalamaya başlıyor. Peki bu çabalaması acaba hiç fayda sağlıyor mu? Tabii ki hayır. Hatta biraz daha üstelerse “İhtiyacım yok kardeşim! Hadi yallah!” diyip kapıyı suratına bile kapatabilirsin.
Bir de şöyle düşün. Bu mutfak robotunu sen televizyonda birkaç kez görmüş ve ufak ufak “Bu mutfak robotu güzelmiş. Ben de bir tane istiyorum” diye düşünmeye başlamış olsaydın… O zaman değil bu satıcının seni ikna etmesi, kapına bile gelmesine gerek kalmayacaktı. Robotu almak için sen dükkana gidecektin ve paranı kendi ellerine teslim etmene rağmen bu yeni güzel alete sahip olduğun için mutlu olacaktın. İnsanların Iphone ve Playstation 3 çıktığında nasıl kuyruğa girdiklerini hatırla. Çünkü onlar bu aletlere sahip olmak için yanıp tutuşuyorlardı.
Kızlar için de durum aynı. Eğer onun en derindeki içgüdülerini harekete geçirecek şekilde hareket edersen seni istemekten kendini alıkoyamayacaktır. Ve bu çekimi sağlamak kesinlikle para, pul veya görüntünle alakalı değil.
BURADA DAHA İÇGÜDÜSEL, HAYVANSAL BİR ÇEKİMDEN BAHSEDİYORUZ.
Peki nedir bir kızın sana bir mıknatıs gibi çekilmesine neden olan şeyler?
Bu çekimi yaratabilmek için bir kızın bu çekimi yaşamak için nelere ihtiyaç duyduğunu anlaman gerekir.
Bu parçaların önemli bazıları:
- Kendinden emin ve memnun bir kişilik
- Özgüven
- Kızın senin yanındayken kendini güvende hissetmesini sağlayabilecek, dışarıdan gelecek tehlikelere karşı kızı koruyabilecek bir erkek olman (burada her önüne gelenle kavga etmeye çalışan büyümemiş bir çocuk olmaktan bahsetmiyorum).
- Yanında bir sürü farklı duyguyu yaşıyor olması (mutluluk, heyecan, macera, üzüntü, eğlence, korku, tutku, şevk, vs vs).
- Kızın yaşamayı hayal ettiği hayatı yaşıyor olman (ya da en azından dışarı böyle bir imaj vermen)
İşte bu ve bunlar gibi bazı kilit noktaları karşındaki kıza karakterinle yansıtabilmeye başlarsan, karşındaki kızı ikna etmene ya da ona ondan hoşlandığını defalarca söyleyip ondan bir tepki beklemene gerek kalmaz; çünkü kızın içinde bahsettiğimiz dürtüleri harekete geçirmiş olursun. Bunlar kolay kolay karşı konulabilecek şeyler değildir, çünkü insanların doğası gereği içlerindedirler. Biz erkekler olarak Pamela Anderson’I bikinisiyle gördüğümüzde nasıl içimizde bir çekim hissediyorsak, yukarıda saydığım özellikleri kızlar bir erkekte gördüklerinde aynı şekilde bir çekim hissetmeye başlarlar.
Erkek gözüyle bunu daha iyi anlayabilmen için sana bir örnek vermek istiyorum.
Diyelim ki bugün şanslı günün, şu anda önünde bir Ferrari duruyor ve anahtarını da eline verdiler. Şimdi sence bu Ferrari’nin onu kullanmaya başlaman için sana kendini beğendirmesine ya da ikna etmesine gerek var mı?
Burada bahsettiğim de aynı mantık. Amaç kendini Ferrari gibi hissetmeni ve bir kızın gözünde Ferrari’ye dönüşebilmeni sağlamak. Çünkü o zaman “hadi gel arabaya gel gel lütfeeeeeen geeeel” diye kızı ikna etmekle uğraşmak zorunda olmayacaksın. Anahtarı uzatacaksın ve o da koşarak gelip anahtarı kapacak. Şimdilik bu kadar teori yeter. Şimdi sana kızın yanındayken bu imajı yansıtmaya başlayabilmen için birkaç adım vermek istiyorum.
İlk adımımız kızdan herhangi bir şekilde hoşlandığımızı veya onunla bir şey yaşamak istediğimizi ona belli etmeyi kesmek. Yani sohbetlerinde kızın her dediğine gülmek, ”evet evet” demek, gözlerine manalı manalı bakmak yerine kızla sanki aranızda hiçbir şeyin olmasını istemiyormuşun gibi konuşmaya başlamak. Bunun kızın üzerinde yaratacağı etki, “Yanıma her yaklaşan erkek benden bir şey bekliyor, bir amaçla yanıma geliyor. Bu adamsa bana hiçbir şey belli etmedi. Niye? Beni beğenmedi mi? Niye beğenmedi?” diye düşünmesi ve seni merak etmeye başlamasıdır.
BU SENİ EN BAŞTAN DİĞERLERİNDEN AYIRACAK BİR PARÇA…
Daha sonra bir başka önemli adım atacağız: Kızla konuşurken, sanki kız zaten sana aşıkmış ve seni istiyormuş gibi davranmaya başlamak. Bunu öylesine olsa bile sorgusuz sualsiz kabul edersen ve öyleymiş gibi davranmaya başlarsan, bil bakalım ne oluyor? Kız da senin bu düşüncene uygun hareket etmeye başlıyor. Bunun nedeni, böyle düşünmeye başladığında, vücut dilin ve konuşmalarınla karşı tarafa tamamen farklı bir mesaj veriyor olman. Bunlar Primer Çekicilikle de birleşen şeyler.
Tabii ki bu sadece bir başlangıç. Yukarıda bahsettiğim anahtar noktaları ve bazı diğer kilit noktaları öğrenip karakterine işlemeye başladığında, girdiğin ortamlarda kapıdan adımını attığın anda fark edilen ve dikkat çeken birine dönüşeceksin.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil