28 Şubat 2011 Pazartesi

Sevdigin Kızı Nasıl Etkilersin Serisi (1)

Bugün, hoşlandığın ama tüm çabalarına rağmen “Ben seni arkadaş olarak seviyorum” tepkisini aldığın, ya da böyle bir cevap almasan da, kızın seni bir seviyor, bir sevmiyor görüntüsü çizdiği ve dolayısıyla senin ne yapacağını bilemediğin durumlardan nasıl çıkacağından bahsedeceğiz.
Aslında bir kızdan hoşlanıp da onunla bir araya gelememiş kişilerin neredeyse hepsinde ortak olan bazı evreler var ve kişi bu evrelerden birinde takılıp kalıyor.
Bu evreler:
1- Yabancı Evresi
2- Merhaba Evresi
3- Arkadaş Evresi
4- Teklif Evresi
5- Israr Evresi
Yabancı Evresi, bir kızdan hoşlanıyorsan ama onunla nasıl tanışacağını ve ona nasıl açılacağını bilmiyorsan bulunduğun evredir.
Merhaba Evresi, kızla merhaba merhaba sohbetiniz olmasına rağmen, iletişimin bir türlü başka bir aşamaya geçmediği durumları anlatıyor.
Arkadaş Evresi, kızla birer arkadaş olduğunuz, sohbet de ettiğiniz, fakat sen ondan hoşlanmana rağmen onun arkadaşlığını da kaybetme riskini göze alamadığın için ona açılamadığın durumdur.
Teklif Evresi, kıza teklif edip ondan red cevabı aldığın ve sonrasında kızı geri getirmek için ne yapacağını bilemediğinde bulunduğun evredir.
Israr Evresi, kızla bir kere teklif edip reddedildikten sonra yaşadığın panik ve ona olan aşkını kontrol edememen sonucu kıza bir kaç defa daha teklif etmeye devam etme durumudur. Burada zihnin başka seçenek üretemediği için periyodik aralıklarla kıza teklif eder, sonra reddedilir durursun.
İşte bu 5 evre çoğu kişinin hoşlandığı ama birlikte olamadığı kızla bulunduğu evreleri anlatıyor. Eğer sen de şu anda hoşlandığın kızla bu evrelerden birindeysen veya hazırlıklı olmak için öğrenmek istiyorsan, bugünkü ve önümüzdeki günlerdeki emailları dikkatle oku.
Bugün bir kızla Yabancı Evresi’nde tıkanıp kaldıysan atman gereken adımlardan bahsedeceğim.
Bildiğin gibi Yabancı Evresi, kızla tanışmadığın, uzaktan görüp hoşlandığın ama sonra ne yapacağını bilmediğinden tıkanıp kaldığın evre.
Bu evreden çıkıp kızla bir şeyler yaşayabilmenin ilk adımı:
KIZLA NASIL TANIŞACAĞINI ÖĞRENMEKtir.
Burası gayet bariz, değil mi? Eğer bir kızla tanışmanın yollarına hakim değilsen, on seferden dokuzunda olacak şey, ya kızın yanına hiç gidememen, ya da gittiğinde ağzından saçma sapan bir şeyler çıkması ve rezil olup reddedilmendir. Bunun için kızla nasıl tanışıcağına hakim olmalısın.
İkinci adım:
KIZLA RAHATÇA SOHBET EDEBİLMEYİ ÖĞRENMEKtir.
Çoğu kişi, eğer kıza açılış cümlesi olarak ne söyleyeceğini bilse, başka bir bilgiye ihtiyacı olmadığını iddia eder. Sana önerim: Sakın böyle adamlardan olma. Bana bu iddiada bulunup, kızın yanına gittikten 1 dakika sonra kös kös geri dönen çok kişi gördüm.
Kızla rahatça sohbet edebilmek, istediğin kadar uzun ve keyifli sohbet edip, konuları duygu yoğunluğu olan bir şekilde anlatabilmekten geçer. Duygularını ve anlattıklarını kontrol eder ve eğlenceli kılar hale geldiğinde kız sohbete devam etmeni ve onun yanından ayrılmamanı isteyecek, çünkü senin yanında olunca güzel hisler hissediyor. Dolayısıyla kızla rahatça sohbet edebilmeyi öğrenmek hiç de öyle yabana atılacak bir adım değil.
Yine de üçüncü adım bence en az yukarıdaki iki adım kadar önemli.
İMAJINI DAHA CAZİP HALE GETİRMEK
Çoğu kişi eğer doğuştan yakışıklı, boylu poslu, atletik yapılı değilse kızların onu beğenmesi için bir neden olmadığına inanır. Tabii ki yakışıklı, boylu poslu , atletik olmanın kızlar konusunda faydaları var. Çoğu kişinin bilmediği şeyse şu:
Eğer imajını nasıl daha cazip hale getireceğini öğrenirsen, girdiğin ortamlarda senden kat be kat daha yakışıklı kişilerden daha çok ilgi çekebilirsin. Test edilip onaylanmıştır :).
Bunun için eğer kıyafetlerine, saçına başına, aksesuarlarına özen göstermeyen biriysen bunu düzeltmeden bu kızla tanışmaya kesinlikle kalkma.
Şöyle açıklayayım:
İyi (modayla uyumlu ama kendine has) ve temiz giyimli, saçı başı düzgün, cildi parlak, düzgün traş olmuş, ince detaylara hakim ama çok da tipi olmayan birisi,  paspal giyimli, saçı başı düzensiz ama yakışıklı bir adama göre bir kız karşısında çok daha şanslıdır.
Bunun nedeni kıyafetlerin ve imajının karşı tarafa verdiği mesajdır. Kızlar hareketlere ve görüntüye değil, bunların dışarıya verdiği mesaja bakar bunu unutma. Yani karşısındaki adam ne kadar yakışıklı olursa olsun, hayattan bezmiş, keyifsiz, paspal görünümlü bir hali varsa kız onun gibi zayıf bir karakteri yanında istemediğine karar verir. Bunun tam tersi iyi ve temiz giyimli, kendinden memnun, hayatı seven görüntüdeki ama çok da tipi olmayan birini gördüğünde, ondan aldığı tüm pozitif mesajlarla böyle bir adamın yanında olmak istediğine karar verir.
Dolayısıyla bir kızla tanışıp konuşabilmek kadar, kızın yanına gittiğinde onda seninle beraber olma isteğini yaratacak bir imaja sahip olmak da önemlidir.
Şimdi sonuncu adımımıza gelelim.
PRİMER ÇEKİCİLİK FAKTÖRÜ’NÜ KULLANMAK
Biliyorsun PÇF’den Çarpıcı Etki’de detaylı olarak bahsediyorum. PÇF’yi kullanman imajın kadar önemli bir adımdır, çünkü kız PÇF’nin parçalarına bakarak senin nasıl biri olduğuna ve kendine ne kadar güvenin olduğuna kısacası senin kadar cazibeli biri olduğuna karar verir. Eğer PÇF’yi harfiyen uyguluyorsan seni gördüğünde ve seninle diyaloğu sırasında sana hissettiği çekim gittikçe artacaktır.
Tabii PÇF sadece kızlarla işe yaramıyor. PÇF’yi doğru uygulayarak hayatının her alanında daha çok saygı gören, bir ortama girdiğinde dikkatleri üzerine çeken kişi olabilirsin.
Bunun için PÇF’yi her fırsatta uygula. Kız varken de yokken de.
Evet böylece Yabancı evresinde takılıp kaldığın bir kızla durumu ilerletmek ve onunla birlikte olabilmek için atman gereken adımlardan bahsetmiş olduk. Diğer evrelerin adımlarına önümüzdeki günlerde sana göndereceğim emaillarda değineceğim.
Bu arada mailın en başında bahsettiğim yeni projeye de biraz değinelim. Yeni projem, eğer bu 5 evreden, yani Yabancı, Merhaba, Arkadaş, Teklif ve Israr Evrelerinden birinde takılıp kaldıysan ve hoşlandığın kızla biraraya gelemediysen,  her evre için atman gereken adımları sana detaylarıyla vermeyi ve gerekli parçalarda seni eğitmeyi amaçlıyor.
Dolayısıyla mesela, bir kızla arkadaşsan ve ona nasıl açılacağını bilemiyor onu arkadaş olarak kaybetmekten de korkuyorsan, Arkadaş Evresi’nde verdiğim adımları harfiyen uyguladığında (gerekli egzersiz ve tüm detayları seninle paylaşacağım) kızın da seni istemeye başlaması ve onunla bir ilişkiye başlama ihtimalini ciddi oranda arttırmış olacaksın

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil